Tietoja yrittäjästä ja yrityksestä186.jpg

Olen Arja-Elina Kuusisto. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, jolla on jalkojenhoidon ammattitutkinto sekä lukuisia erikoistumiskoulutuksia suoritettuna. Lymfaterapeutin tutkinnon suoritin marraskuussa 2014. Lisäksi olen suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon.  Suomen sairaanhoitajaliiton yrittäjätunnus minulle on myönnetty kesäkuussa 2013.

Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden työkokemus perussairaanhoidosta ja erikoissairaanhoidosta. Olen perehtynyt erityisesti kivunhoitoon, saattohoitoon, tekonivelleikattujen hoitoon ja kuntoutukseen sekä diabeetikkojen jalkojenhoitoon.

Yritykseni olen perustanut lokakuussa 2011.

Ammattitaidolla tehdyt jalkahoidot, lymfaterapia ja sairaanhoitajan suorittamat pientoimenpiteet teen hoitolassa. Jalkahoitoa saatavilla myös läheisille laitoksiin. Ruoveden terveyskeskuksessa pidän jalkojenhoidon vastaanottoa läheteasiakkaille kerran viikossa toistaiseksi. Asiakkaat tulevat luokseni diabeteshoitajan tai lääkärin lähetteellä.


Muina palveluina yritykseni tarjoaa mm. vyöhyketerapeuttista jalkahierontaa, kinesioteippausta ja ihokarvojen poistoa sokeroinnilla.

Jalkojen hyvinvoinnin tueksi myytäviä tuotteita löydät Hyvänolonkeskus Rustiikista.

TERVETULOA PALVELTAVAKSI!